Over ons


Jarenlange ervaring

Machinaal Timmerbedrijf de Waard is een echt familiebedrijf dat in 1981 is opgericht door Jan de Waard sr. met de werkplaats aan huis. In de loop van de jaren is het bedrijf steeds meer gegroeid en in 2007 verhuisd naar een groter pand in Rhoon. Na jaren werkzaam te zijn in het bedrijf van zijn vader heeft Jan de Waard jr. in 2014 het bedrijf officieel overgenomen van zijn vader.

Maatwerk

Al bijna 40 jaar leveren wij mooi timmerwerk van hoge kwaliteit. Wij werken vanuit onze eigen fabriek in Rhoon. U kunt bij ons terecht voor al uw ambachtelijk timmerwerk en met onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij een ware specialist in het leveren van maatwerk.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Wij gebruiken alleen de beste houtsoorten. Regelmatig reizen wij Nederland door om de juiste houtsoorten te selecteren voor een specifieke opdracht. Uw maatwerk is hierdoor gegarandeerd van topkwaliteit. Benieuwd naar onze diensten en producten? Bekijk ze hier.

Erkend leerbedrijf

Wij leiden vakmensen op en staan geregistreerd als erkend leerbedrijf, toegekend door Kenniscentrum SH&M.

De Gerlet Normdeur®

Machinaal Timmerbedrijf de Waard heeft in 1989 De Gerlet Normdeur® ontwikkeld. Meer informatie leest u op www.gerletnormdeur.nl

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact op. Bekijk ons portfolio of onze diensten.