Diensten


Voor al uw op maat gemaakte timmerwerk kunt u terecht bij Machinaal Timmerbedrijf De Waard. Denk aan kozijnen, meubels, complete woning- en interieurverbouwingen maar ook aanbouwen, overkappingen en het restaureren van monumentale panden. Wij gebruiken alleen de beste houtsoorten.De mogelijkheden zijn eindeloos! Wij denken graag met u mee en voorzien u van advies om uw wensen en ideeën tot realisatie te brengen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte.

Ramen, deuren en kozijnen

Wij maken hoogwaardige en toekomstbestendige hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Klassiek of modern, voor elke stijl bent u bij ons aan het juiste adres. Alle onderdelen worden in de grondverf gespoten en indien gewenst, leveren wij uw producten met inbraakwerende SKG*** hang- en sluitwerk.

Interieur en meubilair

Bent u op zoek naar aan een op maat gemaakt interieur of meubel? Wij zorgen voor passend timmerwerk in woningen, kantoren, brasseries, restaurants, winkels en hotels. Tijdens een afspraak bespreken wij graag uw wensen en ideeën en bekijken wat mogelijk is met uw budget. Wij kunnen uw wensen uittekenen, geven deskundig advies en zorgen voor een prachtig eindproduct.

Restauraties en renovaties

Een van onze kernactiviteiten is het uitvoeren van restauraties aan monumenten. Al bijna 40 jaar werken wij op verschillende locaties zoals kerken, kastelen, musea, herenhuizen en boerderijen.

Wij combineren traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken en materialen, het ouderwetse vakmanschap in een modern jasje. Oog voor detail speelt hierbij een belangrijke rol. Bij aanpassingen en verbouwingen aan monumentale panden kunnen wij u volledig ontzorgen.
Indien nodig onderhouden wij contacten met de Monumentenwacht en zorgen wij er als hoofdaannemer voor dat alles goed verloopt.

Verbouw en aanbouw

Bij ons bent u  aan het goede adres voor een mooie eigentijdse aanbouw of een verbouwing in uw huis. Wij hebben een bouwkundig ingenieur in huis, die al uw wensen en ontwerpen op papier zet en graag adviseert over de mogelijkheden. Alle onderdelen worden zoveel mogelijk in onze fabriek in Rhoon op maat  gemaakt. Op locatie hoeven wij alleen nog maar de losse onderdelen te plaatsen, dit scheelt een hoop tijd bij het plaatsen.

Schuren en overkappingen

Wilt u een  houten schuur met zijluifel, een landelijke overkapping met buitenkeuken of juist een moderne en strakke schuur? Wij maken authentieke (tuin)schuren en overkappingen op maat en volledig naar uw wens. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij bespreken deze graag met u.

Bekijk ons portfolio voor onze projecten en producten of neem contact op.